Saara Aalto paljasti superfinaalin kilpailukappaleensa! Tuoko tämä voiton?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Saara Aalto selvisi tänään Britannian X Factor -kilpailussa superfinaaliin, eli kahden parhaan joukkoon. Hetki sitten hän paljasti ohjelman extra-lähetyksessä huomisen kappaleensa, joka tulee olemaan hänen viimeinen varsinainen X Factor -kilpailukappaleensa.

Toinen huomisista kappaleista on joku kilpailijan jo aiemmin kuluvalla kaudella esittämä kappale ja toinen on niin sanottu Winner’s Song.

– Esitän toivekappaleeni It’s Oh So Quietin, Saara Aalto kertoi viitaten tällä kaudella jo kertaalleen esittämäänsä islantilaisen Björkin hittikappaleeseen.

It’s Oh So Quiet on alunperin amerikkalaisen Betty Huttonin jo vuonna 1951 levyttämä kappale, josta Björkin vuonna 1995 levyttämä uusi versio teki maailmanlaajuisen hitin. Kappaleesta muodostui nopeasti Björkin uran tunnetuin kappale, ja se nousi Britannian singlelistalla parhaimmillaan neljänneksi. Kappale on brittiyleisölle tuttu, sillä sen single myi maassa kultaa, eli yli 400.000 kappaletta.