Saara Aalto luottavaisena Staralle vuonna 2012: ”Usko nyt, kyllä kaikki tapahtuu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto on noussut kuluneena syksynä kansainväliseksi laulajatähdeksi, sillä miljoonat ihmiset Suomessa ja Britanniassa fanittavat häntä Britannian X Factor -kilpailuun osallistumisen ja siinä menestymisen myötä. Tänään Saara taistelee koko kilpailun voitosta, mutta vielä vuonna 2012 tilanne oli aivan toinen.

Stara tapasi Saara Aallon Turussa kesällä 2012, kun hän esiintyi vain parillekymmenelle katsojalle Down By The Laituri -tapahtumassa. Jo tuolloin Saara lausui ääneen haaveensa, joka on nyt neljä vuotta myöhemmin toteutunut poikkeuksellisen tarkasti kuten laulajatähti ennusti.

– Tämä on kyllä sellainen ala, että oikeasti joka päivä täytyy tsempata itseään, että ”Usko nyt, usko nyt, kyllä kaikki tapahtuu”. Olen kyllä aina itseeni uskonut, mutta ala on kiinni siitä mitä muuta tapahtuu. Vaikka tuntuu että itse tekee niin paljon töitä, niin miten saa kaikki ihmiset kuulemaan itsestään, Saara Aalto kertoi Staralle.

– Mä oon tehnyt kaksi levyä omalla levy-yhtiöllä ja olen tosi tyytyväinen levyihin, sillä niistä tuli just sellaisia kuin halusin. Jos itsellä ei kuitenkaan ole niin paljon rahaa laittaa markkinointiin, niin miten saan levyni ihmisille kuultavaksi? Ne ovat niitä haasteita, että välillä tulee mieleen, että miten saan tämän niin isoksi kuin haluaisin? Että miten pääsen sinne maailmalle, kun se on niin iso se maailma. Kyllä mä joka päivä tsemppaan, että kyllä se onnistuu.

Staran toimitus onnittelee lämpimästi Saaraa, joka on voittaja jo nyt. Kävi X Factorin superfinaalissa tänään sitten ihan miten tahansa. Omien haaveiden toteuttaminen on ihmiselle kaikkein tärkein palkinto.