Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarja jatkuu – yllättävä kokoonpano

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelma on saanut jälleen jatkoa. Bravo-kanavalla esitettävä sarja on saanut seitsemännen tuotantokautensa, jonka ensimmäinen jakso on jo Yhdysvalloissa nähty.

Yksi sarjan suosituimmista naisista Lisa Vanderpump ilmoitti aiemmin, että hän ei tule enää osallistumaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan kuvauksiin, koska hänellä ei ole siihen aikaa. Uuden tuotantokauden trailerista käy kuitenkin ilmi, että Lisa Vanderpump on edelleen yksi ohjelman keskeisimmistä hahmoista.

Edellisistä tuotantokausista tuttuja naisia uudella tuotantokaudella edustaa Lisa Vanderpump, Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Girardi ja Eileen Davidson. Uusina kasvoina tällä tuotantokaudella pakkaa sekoittavat Dorit Kemlsey ja Eden Sassoon. Trailerista päätellen luvassa on jälleen hurja tuotantokausi, jossa nähdään hauskanpitoa, itkua, juhlimista, juonittelua ja tulisia riitoja.