Julkkisparin kivinen alku: Jenna torjui Channing Tatumin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum muodostavat yhdessä sellaisen parin, jota muut voivat kateellisina katsella vierestä. Jenna ja Channing ovat olleet jo yli kymmenen vuotta yhdessä ja heillä on myös pieni kolmevuotias tytär Everly.

Jenna ja Channing tapasivat aikoinaan elokuvan kuvauksissa, mutta parisuhde ei ollut heti heille itsestäänselvyys. Vuonna 2006 julkaistun Step Up -elokuvan kuvauksissa Channing ilmaisi kiinnostuksensa Jennaa kohtaan, mutta nainen ei ollut tällöin vielä valmis uuteen parisuhteeseen ja torjui monien ihasteleman komistuksen.

Jenna kertoi Cosmopolitan-lehden haastattelussa, että torjumista seurasi kaksi päivää vaivalloista hiljaisuutta kuvauksissa. Tällöin pariskunta ei ollut vielä kertaakaan edes suudellut toisiaan. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Channing meni eräänä iltana muun tanssiporukan kanssa juhlimaan.

Channing oli tullut humalassa koputtelemaan Jennan huoneen oveen. Kun Jenna oli avannut oven, Channing oli seissyt sen takana iso sombrero-hattu päässään ja sanonut naiselle, että ei saa häntä mielestään. Tuosta illasta eteenpäin pariskunta on ollut yhdessä.