Kissanpennun ihana leikki – omistajakin herkistyi söpöydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit keksivät usein omistajiensa kanssa hauskoja leikkejä. Tällä kerralla videolla nähdään todella hellyttävä tilanne kun pieni kissanpentu lähestyy todella varovasti omistajaansa aina kun omistaja ei näe sitä seinän takaa.

Nainen on kuvannut YouTube-videolle pientä kissaansa, joka lähestyy omistajaa aina hyvin varovasti kun nainen ei pysty näkemään sitä. Nainen menee aina välillä nurkan taakse, jolloin kissa alkaa kävelemään häntä kohti. Kun nainen kurkistaa kulman takaa, kissa pysähtyy.

Kissanpentu pysähtyy suloisesti paikoilleen joka kerta kun omistaja kurkkaa nurkan takaa. Pikkuinen lähestyy omistajaa vähitellen kunnes lopulta pääsee naisen luo ja saa palkinnoksi leikkiä hänen kanssaan.