Madonna paljasti: Tällaisia sääntöjä naisilla on!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popin kuningatar Madonna on tehnyt pitkän ja vaikuttavan uran, josta häntä on jälleen palkittu. 58-vuotias Madonna sai Billboard Women In Music Awards -palkintogaalassa itselleen Woman Of The Year -palkinnon.

Madonna piti palkintoa noutaessaan kiitospuheen, joka on ollut monien mielestä hyvin vaikuttava. Madonna selitti kiitospuheessaan millaista on olla naisartisti musiikkialalla. Madonna kertoi, että pojille ei ole olemassa mitään sääntöjä, mutta tytöille on sitäkin enemmän.

Tyttöjen pitää olla Madonnan mukaan kilttejä ja seksikkäitä, mutta he eivät saa olla liian viisaita. Naisten täytyy olla sellaisia kuin miehet haluavat ja pukeutua kuin ilotytöt, mutta he eivät saa olla avoimesti seksuaalisia. Naisten tulee Madonnan mukaan myös muistaa käyttäytyä niin, että muut naiset hyväksyvät heidät miesten lähettyvillä.