Haluatko puolikkaan lasillisen viiniä? Katso ensin tämä vaihtoehto

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty myynnissä hauskoja todella suuria viinilaseja, joihin mahtuu kokonainen pullollinen viiniä. Kaikki eivät kuitenkaan halua juoda kerralla niin suurta määrää, minkä vuoksi markkinoille on tuotu uusi hauska tapa tarjoilla puolikas lasillinen viiniä.

TheFowndry-sivustolla on myynnissä viinilasi, joka voi näyttää edestä päin katsottuna aivan tavalliselta viinilasilta. Kun lasia kuitenkin katsoo sivulta tai takaa, voi huomata, että lasi on puolitettu. Happy Half Wine Glass -viinilasin avulla voit tarjoilla puolikkaan viinilasillisen haluavalle ystävällesi kirjaimellisesti sen mitä hän tilaa.

Puolikkaaseen viinilasiin mahtuu 200 millilitraa viiniä. Toisin sanoen puolikkaan viinilasin tilannut saattaa joka tapauksessa saada viiniä enemmän kuin hän ajatteli mikäli hänen mielessään oli ajatus esimerkiksi 12 tai 16 senttilitrasta.