Heidi Klum pulahti kylpyyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LOVE Magazine -lehden joulukalenteri on joka vuosi todella odotettu ja suosittu kalenteri, joka tarjoilee joulukuussa joka päivä aina jouluaattoon saakka hyvin seksikkäitä kuvia ja videoita tunnetuista kaunottarista. 10. joulukuuta julkaistussa videossa esiintyi huippumalli ja juontaja Heidi Klum.

Useimmat tyylikkäistä kaunottarista eivät luultavasti muuten vain suostuisi näin rohkeisiin videoihin esiintymään, mutta LOVE Advent -kalenterit ovat kuitenkin jo saaneet sellaisen maineen, että naiset tuntuvat suorastaan haluavan niihin mukaan. Tällä kerralla Heidi Klum pulikoi alasti vaahtokylvyssä.

Mustavalkoisessa videossa Heidi Klum rentoutuu vaahtokylvyssä. Malli kiemurtelee vedessä ja sylkee leikkisästi vettä suustaan. Klum ei häpeile esitellä videolla alastonta vartaloaan, josta rinnat ja alapää ovat peitettyinä vain pienillä tähtikuvioilla.