Jalkapallo suoraan kasvoihin – tältä näytti hidastettuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pallopelejä harrastanut on voinut joskus saada pallosta päähänsä osuman. Tämä tuntuu kivuliaalta, mutta The Slo Mo Guys -kanavan ylläpitäjät Gavin ja Daniel halusivat nyt myös nähdä, miltä osuman saaminen näyttää hidastettuna.

Miehet kuvasivat samanlaisen videon kuusi vuotta sitten suurnopeuskameralla, joka kuvasi tuhat kuvaa sekunnissa. Nyt miehet halusivat tehdä saman kokeilun uudelleen, mutta käyttää tällä kerralla painavampaa vedellä täytettyä jalkapalloa ja parempaa kameraa, joka kuvaa 28.000 kuvaa sekunnissa.

Miehet joutuvat tekemään kokeilun kaksi kertaa käyttäen Danielin kasvoja maalitauluna, koska Daniel ei ollut tyytyväinen ensimmäisessä otossa siihen, että hänen silmänsä menivät kiinni. Toisella kerralla silmät pysyivät auki ja videolle tallentui täydellisesti tilanne, jossa pallo osui kasvoihin ja muutti kasvot näyttämään kuin muovattavalta vahalta.