Kananugeteista tehtiin jättiversioita – maistuisiko?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kananugetit ovat perinteisesti pienen suupalan kokoisia. Tuoreella videolla nähdään kuitenkin tavanomaista suurikokoisempia versioita suositusta pikaruoasta kahden kokin kilpaillessa siitä, kumpi valmistaa paremman jättiläisnugetin.

Youtuben HellthyJunkFood-kanavan tuoreella videolla valmistetaan kaksi suurikokoista kananugettia. Kanavan juontajat JP ja Julia ottavat mittaa siitä, kummasta nugetista tulee herkullisempi.

JP päätti käyttää inspiraationaan McDonald’sin McNuggeteja, kun taas Julian esikuvnaa toimivat Wendy’s-ravintolan vastaavat herkut. Kokonsa vuoksi nugetit tarvitsevat tavanomaista enemmän dipikastiketta. Valitettavasti juontajat eivät pääse yksimielisyyteen siitä, kumpi loi paremman jättiläismäisen kananugetin.