Kim Kardashian rohkeissa kuvauksissa – poseeraa revontulia vasten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rankan vuoden vuoksi Kim Kardashian ja Kanye West ovat ilmoittaneet poistuvansa julkisuudesta loppuvuoden ajaksi. Kardashianin fanit ovat tottuneet jo vuosien ajan saamaan päivityksiä kaunottarelta useiden eri kanavien kautta, minkä vuoksi monet odottelevatkin jo malttamattomina uusia kuvia ja videoita naisesta.

Kim Kardashianin monet projektit ja yhteistyöt vaativat naiselta aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa, minkä vuoksi hän on ottanut myös hieman taukoa suuremmilta työkiireiltä. Nainen on kuitenkin osallistunut Love Magazine -sivuston suosittuun joulukalenteriin, jossa tunnetut kaunottaret poseeraavat todella seksikkäissä videoissa ja valokuvissa.

Kim Kardashianin kuvaukset näyttävät sijoittuvan joko vuoristoon tai avaruuteen. Taivaalla nähdään kirkkaat ja värikkäänä loistavat revontulet, joiden edessä Kardashian poseeraa ison turkistakin ja pitsisten alusvaatteiden kanssa.

#loveadvent @kimkardashian #jameslima @simonrobins100 @coach @agentprovocateur ????

A video posted by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on