Kylie Jennerille uusi perheenjäsen – sulattaa jo nyt sydämiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner rakastaa koiranpentuja ja sai niitä kotiinsa juuri kaksi kappaletta lisää kun kaunottaren Bambi-niminen koira synnytti kaksi pentua. Nyt Jenner on myös ostanut uuden sekarotuisen koiran, joka on saanut näyttävän ulkonäkönsä siperianhuskylta.

Kylie Jenner julkaisi sunnuntaina Snapchat-kanavallaan videoita, joissa perheen uusin koiratulokas näkyy. Jenner on pennusta täysin haltioissaan ja niin tuntuisi olevan myös perheen muut jäsenet, jotka tulivat katsomaan pentua.

Kylie on yrittänyt sopeuttaa koiraa hänen vanhempiin lemmikkeihinsä, mutta toistaiseksi uusin tulokas on tyytynyt seuraamaan muiden koirien leikkejä hieman kauempaa. Kylien siskopuoli Khloe Kardashian tuli myös tutustumaan pentuun, johon hän rakastui heti ensisilmäyksellä.

@lukemagill87

A video posted by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on