Saara Aalto perui kaikki Suomen joulukonserttinsa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factorissa toiseksi sijoittunut Saara Aalto on perunut kaikki tulevat Suomen keikkansa. Hän ei pääse osallistumaan Jouluenkelit-kiertueelle, joten kiertue jatkuu edelleen Teemu Roivaisen, Camilla Bäckmanin ja Suvi Aallon voimin.

Jouluenkelit-kirkkokonserttikiertueen oli tarkoitus olla jatkoa Saara Aallon ja vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivaisen perinteikkäälle joulukiertueelle, mutta Saaran osallistuminen X Factor UK -kilpailuun muutti kiertueen suunnitelmat.

Jouluenkelit-kiertue on edennyt menestyksekkäästi Teemun, Camillan ja Suvin kanssa ja se jatkuu heidän voiminsa jouluviikkoon saakka. Kiertueen tulevat konsertit ovat lauantaina 17.12. Orimattilassa, maanantaina 19.12. Kangasalla, tiistaina 20.12. Kuopiossa, keskiviikkona 21.12. Joensuussa ja torstaina 22.12. Savonlinnassa.