Kylie Jennerin seksiä tihkuva video – tyttökalenterin kulissien takaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheeseen kuuluva Kylie Jenner on kohahduttanut lukuisia kertoja esiintymällä vähäpukeisena niin sosiaalisessa mediassa kuin lehtienkin sivuilla. Tähden tuorein aluevaltaus on oman seinäkalenterin julkaiseminen faneille, jotka tuntuvat janoavan kaunottaren kuumia selfie-kuvia.

Kylie Jenner on tehnyt oman kalenterin vuodelle 2017. Jenner on antanut jo hieman esimakua tulevan kalenterin kuvista omassa sosiaalisessa mediassaan, minkä lisäksi hän on nyt julkaissut myös lyhyen videon kalenterin kuvauksista.

Videossa päästään kurkistamaan kalenterin kuvausten kulissien taakse. Kuvauksissa nähdään todella rohkeita tyylejä ja myös iso käärme kaunottaren käsivarsilla. Seinäkalenterin rohkeat otokset on ottanut valokuvaaja Terry Richardson, ja kalenteri ilmestyy myyntiin 10. joulukuuta.