Äiti poistui kylpyhuoneesta – sitten lapset saivat sotkuisen päähänpiston

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että kotona kaikki särkyvä kannattaa nostaa aina mahdollisimman ylös niin, että lapset eivät yllä niihin. Sama pätee myös väreihin, rasvoihin ja käytännössä kaikkeen, millä voi saada sotkua tai tuhoa aikaan.

Nyt eräs perheenäiti sai kokea melkoisen yllätyksen mennessään kylpyhuoneeseen. Hän oli jättänyt kaksi pientä poikaansa hetkeksi kahdestaan hakiessaan heille leluja kylpyhetkeä varten. Kun hän tuli takaisin hän sai huomata, että lapset olivat jo keksineet hauskan leikin ilman lelujakin.

Pojat olivat ottaneet kaapista ison purkillisen ihottumaa ja näppyjä varten tarkoitettua hoitavaa Sudocream-voidetta. Isoveli oli peittänyt itsensä voiteella kokonaan ja auttanut myös pikkuveljen maalaamisessa. Pojat eivät ymmärtäneet edes lopettaa äidin tultua paikalle vaan jatkoivat ylpeänä rasvalla leikkimistä.