Poliisi yritti olla pidättämättä humalaista – liika oli kuitenkin liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisit näkevät yövuorojensa aikana monenlaisia ihmisiä. Useimmat poliisien asiakkaista ja toimeksiannoista aamun pikkutunneilla ovat humalaisia ihmisiä. Poliisi ei voi lähteä pidättämään jokaista humalassa mielensä pahoittanutta, mutta eräs mies yritti kuitenkin kaikkensa tullakseen pidätetyksi.

Videolla nähdään tilanne, joka tallentui poliisin takissa kiinni olevaan kameraan. Humalainen mies yrittää provosoida ja saada jonkunlaisen tilanteen poliisin kanssa aikaiseksi. Poliisi on kuitenkin todella rauhallinen ja kärsivällinen, ja yrittää saada miestäkin rauhoittumaan.

Mies on päättänyt, että poliisi on hänen vihollisensa. Hän kuvaa poliisia ja yrittää saada poliisia koskemaan itseensä saadakseen jonkinlaista materiaalia kameraansa. Lopulta hän päätyy juoksemaan poliisia pakoon. Poliisi päätti miehen sekoilun myötä pidättää hänet annettuaan miehelle useita mahdollisuuksia kävellä rauhallisesti pois tilanteesta.