Ruotsalainen supermalli julkaisi peiliselfien – saa miesten housut tutisemaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skandinaavinen kauneus pärjää hyvin mallimaailmassa, sillä vaaleaihoiset ja blondit kaunottaret saavat usein helposti keikkoja eri brändeiltä. Ruotsalaissyntyinen Elsa Hosk on Victoria’s Secret -malli, joka on onnistunut tekemään jo usean vuoden ajan menestyksekästä malliuraa.

Nyt Elsa on julkaissut Instagramissa itsestään upean selfien, jossa hän poseeraa hotellihuoneen peilin edessä pienissä bikineissä.

Elsa Hosk on nähty uransa aikana esimerkiksi Diorin, Dolce & Gabbanan, Ungaron, Lilly Pulizerin ja Guessin muotinäytöksissä sekä kuvissa. Vuonna 1988 syntynyttä Elsaa on viime vuosina nähty Victoria’s Secretin näytöksissä catwalkilla pitkine säärineen. Näyttävä neitokainen on aiemmin pelannut koripalloa ammattilaisena.

Coming for u???

A photo posted by elsa hosk (@hoskelsa) on

boatlife ?

A photo posted by elsa hosk (@hoskelsa) on