Uinnin supertähti julkaisi hellyttävän vedenalaisen kuvan: ”Paras lahja koskaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen olympiavoittaja Ryan Lochte herätti Lontoon olympialaisten aikaan huomiota paljastuksellaan, jonka mukaan hän oli virtsannut uima-altaaseen kilpailun aikana. Kohu on sittemmin laantunut, mutta urheilutähti on edelleen tiiviisti otsikoissa. Nyt ihastuttavasta syystä.

Lochte julkaisi sosiaalisessa mediassa hellyttävän valokuva, jossa hän suutelee veden alla tyttöystänsä vatsaa. Kuvateksti paljasti syyn kuvaan, sillä uimaritähti kertoi siinä saaneensa ennenaikaisen joululahjan, joka oli hänen elämänsä paras. Hashtagien perusteella Lochte oli saanut iloisia perheuutisia ja on tulossa isäksi.

My Christmas gift came early this year, can't wait for next year! Best news I've ever received #CLOUD9 #excited #family #love #2017

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on

Ryan Lochte on nuoresta iästään huolimatta jo viisinkertainen olympiavoittaja. Hän voitti jo esimerkiksi olympiakullan Lontoossa 200 metrin sekauinnissa. Miehen äiti herätti aikaisemmin hämmennystä kertomalla julkisuudessa poikansa deittailukuvioista. Äiti Ike Lochte paljasti urheilijan harrastaneen jatkuvasti yhden yön juttuja. Perheenlisäyksen myötä ne ovat ilmeisesti takana.