Juha Sipilä painosti Yleisradiota? Donald Trump pani heti paremmaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on kohistu viime päivinä, kun Yleisradion uutisissa on yhtiön omien toimittajien mukaan muokattu ja jätetty julkaisematta pääministeri Juha Sipilälle ja Keskustalle negatiivisia uutisia. Samalla paljastui, että Sipilä oli painostanut Yleisradiota ja yksittäistä toimittajaa lähettämällään sähköpostitulvalla.

Sananvapauden mallimaassa ja verovaroin kustannettavassa mediatalossa Yleisradion tilanne on luonnollisesti aiheuttanut valtavan kohun ja epäilyksiä Yleisradion uutisten luotettavuudesta. Yhdysvalloissa on nyt kuitenkin pantu paremmaksi.

Donald Trump on parhaillaan nousemassa maan presidentiksi, ja hän on käyttänyt jo pitkään sosiaalista mediaa poikkeuksellisen suoraviivaisiin hyökkäyksiin medioita vastaan.

Kerroimme aiemmin miten Trump on iskenyt rajusti muun muassa Saturday Night Live -ohjelmaa vastaan Twitterissä. Tuoreimmassa tapauksessa hän on hyökännyt poikkeuksellisen alatyylisesti Vanity Fair -lehteä ja sen päätoimittajaa vastaan.

– Onko joku huomannut Vanity Fairin surkeat lukijamäärät? Jyrkästi alas, isoja ongelmia, kuollut! Graydon Carterilla ei ole osaamista. Joutuu lähtemään! Donald Trump sivalsi.

Saturday Night Live ja Vanity Fair eivät suinkaan ole ainoat amerikkalaismediat, joita vastaan Trump on hyökännyt parin päivän sisällä.