Kim Kardashian teki estottoman paluun! Rintoja ja takapuolia somen täydeltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rankan vuoden vuoksi Kim Kardashian ja Kanye West ilmoittivat taannoin poistuvansa julkisuudesta loppuvuoden ajaksi. Kardashianin fanit ovat jo odotelleet malttamattomina uusia kuvia ja videoita, ja nyt heidän toiveensa ovat täyttyneet. Etuajassa ja hieman odottamattomalla tavalla.

DECEMBER 16

A photo posted by KIMOJI (@kimoji) on

Kim Kardashian palasi nimittäin nyt 10 viikon tauon jälkeen sosiaaliseen mediaan julkaisemalla Instagramissa sarjan estottomia valokuvia uudella Kimoji-nimimerkillään. Kuvissa ja videoissa nähdään rintoja ja takapuolia, joiden oletetaan olevan Kimin omia.

Kuvat ja videot on ikuistettu twerkatessa, ja ovat ilmeisesti kuvakaappauksia videolta. Kuvat ovat todennäköisesti mainos alusvaatteista, jotka tulevat myyntiin ehkä juuri tänään perjantaina.

DECEMBER 16

A video posted by KIMOJI (@kimoji) on

Kim Kardashianin monet projektit ja yhteistyöt vaativat naiselta aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa, minkä vuoksi hän on ottanut myös hieman taukoa suuremmilta työkiireiltä. Nainen on kuitenkin osallistunut Love Magazine -sivuston suosittuun joulukalenteriin, jossa tunnetut kaunottaret poseeraavat todella seksikkäissä videoissa ja valokuvissa.

DECEMBER 16

A video posted by KIMOJI (@kimoji) on