Mies vaelsi Etelänavalle – penis kylmettyi muodottomaksi: ”Erittäin epämiellyttävä”

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman eteläisimmässä paikassa vaeltava Alex Brazier kerää parhaillaan rahaa hyväntekeväisyyteen. Mies osallistuu Etelänavan valloitukseen yhdessä viiden muun reserviläisen kanssa. Heidän tarkoituksenaan on kerätä yhteensä 100.000 puntaa brittisotilaille.

Ryhmä on nimeltään SPEAR17, joka tulee sanoista South Pole Expedition Army Reserve 2017. Alex Brazier on päivittänyt kuulumisiaan ryhmä blogiin ja päiväkausia kylmässä vaeltanut mies kärsii kertomansa mukaan perin kiusallisesta vaivasta. Miehellä on polar penis. Pitkäaikainen genitaalialueiden kylmettyminen saa peniksen turpoamaan kivuliaasti.

– Polar penis saattaa kuulostaa hauskalta, mutta se on erittäin epämiellyttävää ja sattuu. Kärsin siitä tänä aamuna. Onneksi minulla on nyt iso villahattu alapään suojana, joka lopetti vaivan, Brazier kirjoitti blogiin.