Saara Aallon levytyssopimus paljastui? Saara saapuu tiistaina Suomeen!

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomalainen Saara Aalto teki äskettäin historiaa sijoittumalla toiseksi Britannian X Factor -kilpailussa. Huikea menestys käynnisti heti spekulaatiot laulajalupauksen tulevaisuudesta ja mahdollisesta levytyssopimuksesta. Tänään suomalaisille medioille lähetetty kutsu on nyt ehkä paljastanut asian.

Suomalaismediat saivat hetki sitten kutsun tiedotustilaisuuteen, joka järjestetään ensi tiistaina 20. joulukuuta. Saara on aiemminkin kertonut haluavansa viettää joulun Suomessa, joten tilaisuus järjestetään hänen jouluvierailunsa yhteydessä.

Kutsun on lähettänyt levy-yhtiö Sony Music, joten nyt näyttää vahvasti siltä, että Saara Aalto ja Sony ovat solmineet sopimuksen keskenään. Varmuus tähän toki saadaan vasta tiistaina iltapäivällä. Lukijoiden pyynnöistä huolimatta Staran toimitus ei ikävä kyllä voi paljastaa lehdistötilaisuuden paikkaa ja aikaa.