Kahvimukien piparkakkutalot ihastuttavat – liian söpöjä syötäväksi!

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulu antaa luvan ruoalla leikkimiseen, kun ihmiset pääsevät piparien leipomisen yhteydessä käyttämään luovuuttaan niin arkkitehtuurin kuin koristelemisen parissa. Perinteiset piparkakkutalot ovat todella suosittuja, mutta toisinaan esittelyyn nousee myös uudenlaisia versioita.

Yksi ihanimmista ideoista on leipoa minikokoisia piparkakkutaloja, joita voi panna mukien kylkeen söpösti koristeeksi. Kahvihetkeä piristävät piparitalot voi syödä nautiskelutauon päätteeksi. Piparitalojen avulla voi myös nimikoida oman mukinsa.

Pienet piparitalot leivotaan samalla tavalla kuin suuremmat versiot, mutta päätyseinissä on mukin reunalle tarkoitetut aukot. Valitettavasti minikokoisille piparitaloille ei ole olemassa muotteja, mutta näpertäminen palkitaan herkutteluvaiheessa, Country Living vinkkaa. Piparikoristeita on myynyt esimerkiksi Anthropologie-verkkokauppa.

Ok friends, I now know why @Anthropologie charges $10 for 2 of their Home Sweet Home Mug Toppers because these little guys were so hard and I vowed to never do them again! ? HOWEVER!!!!!! Once I had a few trial and error moments and drew up a little plans for the house… Piece of cake! I just put all of the details and the template for the mini gingerbread houses on my blog with instructions AND the best gingerbread recipe you'll ever taste! So no need to be afraid of them… Just go to my blog, invite friends over and make some! They are so fun and I can't wait to make more this weekend! I've made it all very EASY for you on the blog (link in profile). And this free printable is available in my "Hot Cocoa Bar" post, which I also share a link to on the blog. Enjoy!!! ☺️❤️☕️❄️ (note: they are even cuter and more sparkly in person but I need a better camera… I think someone may have bought one and wrapped it and put it under the tree for me????)

A photo posted by Summer Adams (@sheleavesalittlesparkle) on