McDonald’s aloittaa kotiinkuljetukset – mukana Uberin uutuushankkeessa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Terveysruokabuumi on vaikuttanut pikaruokaketjujen kuninkuutta pitkään hallinneen McDonald’sin menestystarinaan. Ravintola on joutunut sulkemaan ravintoloitaan ympäri maailmaa ja uudistamaan menua terveellisempään suuntaan. Nyt yhtiö ottaa kokeiluun kotiinkuljetukset.

McDonald’s aloittaa kotiinkuljetuspalvelun ensin testimielessä Yhdysvalloissa Orlandossa, Tampassa ja Miamissa. Kokeilussa on mukana 200 pikaruokalaa. Kokeilu on osa Uber-yhtiön hallinnoimaa UberEATS-kotiinkuljetuspalvelua, jossa ihmiset voivat tilata ruokaa kotiovelle, USA Today uutisoi. Uber laajentaa jatkuvasti palveluitaan ympäri maailmaa, mutta Suomi on jäänyt sovelluksen hyödyntämisessä pahasti taka-alalle ja jälkijunaan.

McDonald’sin tiedottaja Becca Hary kertoo, että mikäli kotiinkuljetushanke onnistuu, laajennetaan palvelua myös muihin pikaruokalan ravintoloihin. McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä. Se tunnetaan etenkin legendaarisista Big Mac -annoksistaan, johon kuuluu kahdella pihvillä varustettu kerroshampurilainen sekä ranskalaiset perunat ja juoma.