Ryan Reynolds sai tähden Walk of Famelle – joku muu varastikin show’n

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

40-vuotias näyttelijä Ryan Reynolds on yksi maailman tunnetuimmista Hollywood-tähdistä. Hän sai oikeutetusti oman tähtensä tunnetulle Walk of Fame -kadulle, ja oli tilaisuudessa ottamassa kunniaa vastaan koko perheensä voimin.

Ryan Reynolds saapui tilaisuuteen vaimonsa Blake Livelyn ja kahden tyttärensä kanssa. Reynold oli päivän juhlakalu, mutta kaksivuotias tytär James piti kyllä huolen siitä, että hän ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. James päätti varastaa mikrofonin ja tehdä tilaisuudesta oman esityksensä.

Koko perhe oli todella ihastuttava näky kun Reynoldsin vaimo ja lapset olivat paikalla tukemassa miestä. James saattoi yrittää varastaa huomion itselleen, mutta monien katseet kiinnittyivät myös kaksikuukautista pikkuvauvaansa suloisesti pitelevään perheenisään, kun Reynolds piti pientä nyyttiä käsissään poseeratessaan oman tähtensä kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash