Vieroitushoitoon kirjautunut Lamar Odom saa oman realitysarjan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rob Kardashian ja Blac Chyna eivät ole pian ainoita Kardashianit-realitytähtiä, joilla on oma spinoff-sarjansa. Nyt myös taannoin Khloe Kardashianista eronneelle Lamar Odomille suunnitellaan omaa realitysarjaa.

Vastikään vieroitushoitoon kirjautunut NBA-tähti on saamassa oman sarjansa ensi vuoden aikana. Realitysarjassa tullaan seuraamaan Odomin elämää kuntoutuslaitoksessa.

People-lehden mukaan Lamar Odomin väitetään olevan kuivilla tällä hetkellä. Vieroitushoitoa kuvaillaan pikemminkin ennaltaehkäiseväksi toimenpiteeksi. Tähti haluaa pitää huolen siitä, ettei hän ratkea viettämään uudelleen päihdehuuruista elämää taannoisen eron jälkeen.

Odom ja Khloe Kardashian kirjoittivat taannoin eropaperinsa vuosia kestäneen myrskyisän on-off -suhteen päätteeksi. Pariskunnan avioero astuu virallisesti voimaan 17. joulukuuta 2016.