Dita Von Teesen joululahjatoive: yli 4 000 euroa maksava seksilelu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tummakutrinen Dita Von Teese on yksi maailman kuuluisimmista burleskitähdistä. Upeauumainen esiintyjä on nyt paljastanut joululahjatoiveensa. Hän haluaa lahjapakettiin luksusluokan seksilelun.

Dita Von Teese toivoo joulupukilta pikkutuhmaa pakettia. Nainen haluaa kokoelmiinsa Betony Vernon -yhtiön aidosta kullasta valmistetun String of Pearls Massage Ring -helmisormuksen. Korua voi käyttää myös genitaalialueiden hyväilemiseen. Seksilelu maksaa yrityksen nettisivulla 4.370 euroa.

New York Postin artikkelissa esiteltiin myös muita naisen suosittelemia lahjoja viettelemisestä pitävien neitokaisten pukinkontteihin. Listalle pääsivät muun muassa laadukkaat huulipunat, liput kulttuurielämyksiin ja luksusluokan aamutakit puputossuineen. Dita Von Teese nähdään ensi vuonna Art of the Teese Tour -nimisen kiertueen esiintymislavoilla.

My boudoir dressing gown in luscious Bordeaux, order for holiday delivery via @catherinedlish! ?by @sanchezzalba

A photo posted by Dita Von Teese (@ditavonteese) on