Isä muokkasi tyttärensä meikkausvideota – hervoton tulos leviää verkossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megan-niminen nuori nainen pitää YouTubessa Meggs and Bacon -nimistä kanavaa, jonne hän päivittelee videoita koskien meikkaamista, käsitöitä, ruoanlaittoa ja uusien tuotteiden avaamista. Yksi video on kuitenkin alkanut leviämään verkossa ylivoimaisesti eniten johtuen Meganin isästä.

Megan päätti tehdä kuukausi sitten videon, jossa hän näyttää miten hän tekee arkimeikkinsä. Video olisi muuten täysin tavanomainen meikkitutoriaali, mutta tällä kerralla hänen isänsä on nauhoittanut videossa kuultavan kommenttiraidan.

Kuten arvata saattaa, isä ei tiedä juuri mitään meikkaamisesta, minkä vuoksi kommentit ovat todella hauskoja. Tämä video on levinnyt verkossa jopa mieskatsojien toimesta, ja moni onkin kommentoinut videota maailman hauskimmaksi meikkitutoriaaliksi.