Vain miljonääreille! iPhoneen 999,99 euron sovellus – hinta nousi satasella!

Digi Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen suosittuun iPhone-älypuhelimeen saatiin ensimmäinen ökyluokan sovellus jo vuonna 2008, kun Armin Heinrichin kehittämä I Am Rich -niminen sovellus maksoi sovelluskaupan maksimisumman 999,99 dollaria. Sovellusta myytiin kahdeksan kappaletta jo ensimmäisen vuorokauden aikana.

iVIP Black

Stara kertoi vuosi sitten toisesta ökykalliista sovelluksesta, kun iVIP Black tuli myyntiin. Tuolloin hinta oli euroissa 899,99 euroa. Nyt vuoden 2016 kunniaksi saman sovelluksen hintaa on hieman tarkistettu ylöspäin, sillä sovelluksen saa tänään omakseen Applen sovelluskaupasta niin sanotulla touhutonnilla, eli 999,99 euron hintaan.

Miljonäärien sovellukseksi esitelty iVIP Black edellyttää lataajien vahvistavan, että heillä on miljoonaomaisuus. Käyttäjän hyväksymisen jälkeen sovellus tuo käyttäjilleen tarkoin valituilta kumppaneilta erilaisia tarjouksia, lahjoja, alennuksia ja VIP-sisäänpääsyjä. Sen kautta voi muun muassa varata hotellihuoneita ja ravintolan pöytiä sekä yksityisiä lentokoneita ja stailausta. Sovellusta myyvä iVIP Ltd kertoo tuotteen tuovan miljonäärin elämään lisää luksusta.