Koira antoi kissalle lumipesun – isäntäperhe kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensilumen kokeminen on yleensä taaperoiden ja lemmikkien silmin ihmeellistä. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, kun perheen kissa on päässyt ulos tallustelemaan maahan sataneen lumen päälle. Perheen koiraa lumi ei näytä jännittävän, ja se tekee asian kissalle hyvin selväksi.

Lyhyellä videolla nähdään hulvaton tilanne kun perheen kissa ja saksanpaimenkoira ovat ulkona tutkimassa lunta. Koira leikkii lumessa, mutta kissa on sen sijaan vähän arempi ja tassuttelee lumen päällä hyvin varovaisesti. Koira näyttää huomaavan kissan arastelun, ja päättää laittaa asialle heti lopun.

Saksanpaimenkoira yllättää kissakaverinsa antamalla tälle kunnon lumipesut. Koira painaa kissan pään päättäväisesti lumen alle, mikä näyttää todella huvittavalta, mutta samalla myös epäreilulta koska kissalla ei olisi mitään mahdollisuuksia kokonsa puolesta kostaa samaa temppua koiralle.