Naisten kännisekoilu lähti käsistä – jopa vankilatuomio odottaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolme brittinaista joutui hiljattain oikeuteen miehen seksuaalisen hyviksikäytön takia. Naiset olivat juottaneet parikymppisen jalkapalloilijan humalaan ja rivoillut sen jälkeen nuoren herran kustannuksella. Naisia saattaa odottaa jopa vankeusrangaistus.

Naiset olivat tavanneet miehen baarissa. 26-vuotias Brogan Gillard, 22-vuotias Paige Cunningham ja 20-vuotias Shannon Jones olivat pyytäneet miestä luokseen jatkoille. Porukka nautti vodkaa ja lopulta mukana ollut kaksilahkeinen sammui.

Naiset olivat pilailleet miehen kustannuksella ja pilkonneet hänen päällään muun muassa sipulia. Samaan aikaan he olivat videokuvanneet tapahtumia ja tanssineet tiedottoman miehen ympärillä. He leikkasivat miehen hiuksia ja tunkivat sakset miehen takapuoleen.

Mies ei saanut kännipilailussa vakavia vammoja, mutta tunsi kipua seuraavana päivänä. Naiset saavat lopullisen tuomionsa tammikuussa, ja tuomari uhkaili kolmikkoa jopa vankeusrangaistuksella. Jokainen neitokainen saa myös nimensä seksuaalirikollisten julkiselle listalle, Daily Star uutisoi.