Trendikkäät nännilävistykset ilman lävistystä – uutuustuote markkinoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonat nuoret naiset seuraavat Kardashianin perheen kuopuksia Kylie ja Kendall Jenneriä ja ottavat heidän tyylistään mallia tai inspiraatiota. Viime aikoina nuoret naiset ovat esitelleet eniten rintojaan ja varsinkin niissä olevia nännilävistyksiä, jotka ovat kiinnittäneet ihmisten huomion.

Nännilävistysten suosio on ilmeisesti nousussa varsinkin naisten kohdalla, mikä johtunee Kendallin ja Kylien aikaansaamasta uudesta trendistä. Tämän vuoksi kaksi yritystä on keksinyt vaihtoehtoisen keinon saada näyttävät nännilävistykset ilman, että nännejä tarvitsee oikeasti lävistää.

KillerBB-niminen yritys myy Etsy-verkkokaupassa magneetilla toimivia tekolävistyksiä, joiden avulla nänneihin saa kiinnitettyä kaksi metallista palloa. The End Lingerie -alusvaateyritys on lähestynyt asiaa hieman eri tavalla suunnitellessaan bralette-malliset liivit, joiden ulkopuolelle on kiinnitetty näyttävät nännilävistykset. Sekä magneetilla toimivat että bralette-liivit toimivat kummatkin yhtä hyvin ohuiden paitojen alla tekemään muihin lähtemättömän vaikutuksen.

the End Lingerie
the End Lingerie
Etsy / KillerBB