Vuosi 2016 on ollut karmaiseva – ehkä nämä nostavat tunnelmaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa voi tässä vaiheessa rehellisesti myöntää, että kulunut vuosi 2016 on ollut monille poikkeuksellisen raskas. Koko maailman mittakaavalla voidaan puhua turmion aallosta, joka on peittänyt alleen miljoonien ihmisten hyvinvoinnin ainakin hetkellisesti. Nyt tarvitaan terapiaa lahjojen muodossa.

Rankan vuoden jälkeen toivoo lahjaksi tavaroita tai asioita, jotka poistavat mielen paineesta ja stressistä. Lahjojen avulla voi keventää olotilaa ja valmistautua ottamaan vastaan huomattavasti paremman aikakauden. Mashablen innoittamana jaamme nyt muutaman lahjavinkin.

Aromaterapialaite ja siihen tarvittavat öljyt

– Lämmitettävä viltti

– Villasukat

– Tohvelit

– Flanellipyjama

– Pään hieromislaite

– Stressipallo

– Rauhoittava tee

– Vedenkeitin

Uniäänilaite

– Nyrkkeilysäkki

Bullshit-nappula

– Lahjakortti hierontaan

– Hierontalaite

– Söpö seinäkalenteri 2017

WWF-adoptiokortti

– Tuoksukynttilöitä

– Aikuisten värityskirja ja värikynät

– Joogatunti ja oheistarvikkeet