Fitness-Jennifer venytteli bikineissä – huipputimmissä rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun huomattavan ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Viime kuukaudet Jennifer on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viikonloppuna hänet kuvattiin pitkästä aikaa rannalla bikineissä. Jouluisissa punaisissa bikineissä vapaapäivästä Miami Beachilla nauttinut kaunotar oli pukenut lisäksi päähänsä tonttulakin.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash