Julkkikset uhosivat muuttavansa Kanadaan Trumpin voittaessa – nolo totuus paljastui nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin ennen Yhdysvaltojen presidentivaaleja nähtiin tilanne, jossa joukko julkisuuden henkilöitä ilmoitti muuttavansa Kanadaan, jos Donald Trump valittaisiin maan seuraavaksi presidentiksi. Nyt Kanada on vahvistanut Fox Newsille miten todellisuudessa kävikään.

Näiden julkkisten joukossa olivat muun muassa viihdetähdet Rosie O’Donnell, Jon Stewart, Whoopi Goldberg, Miley Cyrus, Samuel L. Jackson, Amy Schumer ja Cher. Nyt on paljastunut, että näiden julkkisten väitteet olivat todellisuudessa vain sanahelinää, sillä heillä ei ollut todellisuudessa kanttia pitää lupauksiaan.

Foxin mukaan kanadalaiset viranomaiset ovat nimittäin ilmoittaneet vain 28 yhdysvaltalaisen muuttaneen vaalien jälkeen Kanadaan ja kertoneen syyksi Trumpin presidenttiyden. Joukossa ei kuitenkaan ole yhtään julkkista, joka ilmoitti etukäteen muuttavansa. Jatkossa näiden julkkisten julkisesti tekemiin lupauksiin osataan suhtautua niiden edellyttämällä vakavuudella.