Neuvokas kissa teki iglun eteiseen – kaivoi tunnelin ulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteisesti on ajateltu, että kissat eivät voi sietää vettä, eikä siten myöskään lunta. Osa kissoista kuitenkin rakastaa vedessä puljaamista ja lumihangessa telmimistä. Nyt videolla nähdään yksi hankileikeistä nauttiva mirri.

The Dodo -palvelu on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään lumen kanssa sydämensä kyllyydestä leikkivä kissa. Sen omistajaperheen kotitalon ulko-ovelle on satanut suurikokoinen kinos. Kissa ottaa lumesta ilon irti.

Katti on päättänyt kaivaa tunnelin lumikasan läpi ja on urakastaan intopuikeana. Sen viikset pörhöttävät ja korvat ovat terhakkoina pystyssä. Lemmikkieläin on ilmeisen innoissaan ja jatkaa varmaankin kaivamista niin kauan kun omistajat antavat.

When his parents opened the door, this cat realized he was snowed in — and there was only one thing to do 😹❄️

Publié par The Dodo sur dimanche 18 décembre 2016