Jymypaljastus Britanniassa! Saara Aallolle parempi levytyssopimus kuin Matt Terrylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomenna Helsingissä tiedotustilaisuuden järjestävä Saara Aalto on sittenkin mahdollisesti päätynyt Britannian X Factorin todelliseksi voittajaksi, vaikka hän sijoittui varsinaisessa kilpailussa toiseksi. Brittilehti Daily Star nimittäin raportoi tänään, että Aalto on saanut paremmat levytyssopimukset kuin kilpailun voittanut Matt Terry.

Daily Star

Saara Aalto on lehden mukaan solminut levytyssopimuksen Sony Music Finlandin ja Simon Cowellin Syco Musicin kanssa. Tavallisesti Simon Cowell on tehnyt sopimuksen ainoastaan kilpailun voittajan kanssa. Tämä uutinen on lehden mukaan määrä julkistaa Helsingissä huomenna järjestettävässä lehdistötilaisuudessa, joten sitä ei ole vielä virallisesti vahvistettu.

Go Saara Go!

A photo posted by Wemppa Koivumaki (@wemppa) on

Daily Starin mukaan Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Wemppa Koivumäki teki sopimuksen yllätyttyään Saaran kyvyistä. Samalla lehti kertoo, että uudet levytyssopimukset olisivat sen saamien tietojen mukaan syynä Saaran Suomen joulukonserttien peruuntumiseen. Matt Terryn sopimuksesta Sycon kanssa ei ole ainakaan vielä tihkunut tietoja, mutta ilmeisesti 5 After Midnight on saamassa levytyssopimuksen.