Näin Australiassa: Joulukuusessa alkoi rapista – sitten tappava vieras paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australiassa elävän tiikerikäärmeen myrkky voi tappaa ihmisen tunnissa. Tiikerikäärme ärsyyntyy helposti ja se luokitellaan usein maailman vaarallisimpien käärmeiden joukkoon. Harva haluaisi kyseistä luikertelijaa joulukuusensa oksille köllöttelemään.

Melbournelainen Barry Goldsmith on erikoistunut käärmeiden pyydystämiseen. Mies kutsuttiin äskettäin australialaisen naisen kotiin, koska joulukuusessa oli luikerrellut kutsumaton vieras. Käärme oli tullut asuntoon avoimesta ulko-ovesta, jonka jälkeen se oli kiivennyt joulukuusen koristeiden sekaan.

Barry Goldsmith oli ottanut tiikerikäärmeen talteen ja vapauttanut takaisin luontoon. Mies kertoo BBC:lle löytäneensä käärmeitä muun muassa saappaista, pesukoneista, koiran kopeista, vessoista, keittiön kaapeista ja kirjahyllyistä. Australia on ainoa manner, jossa esiintyy enemmän myrkyllisiä kuin myrkyttömiä käärmeitä.

Cheryl from Frankston got an early Christmas surprise this morning when she found a new decoration had been added to her…

Publié par Snake Catcher Victoria Australia sur samedi 17 décembre 2016