Unohda joulukiireet ja stressi – ota tästä koalasta mallia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Niillä on harmaa ja pörröinen turkki. Nillä on suuret ja söpöt korvat. Ne elävät Australiassa, kiipeilevät puissa ja syövät eukalyptusten lehtiä. Ne ovat pussikarhuja, eli koaloita.

Joulustressin keskellä kannattaa pysähtyä hetkeksi ottamaan mallia suloisesta Symbio Wildlife Parkissa elävästä koalasta. The Independent on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään rapustuksista nauttiva lököilijä tyytyväisesti hymyilemässä. Koala osaa nauttia hetkestä.

Koalat on llistattu uhainalaisuusluokitukseltaan vaarantuneiksi. Pussikarhujen luonnonmukainen elintila on kaventunut ihmisten raivatessa niiden asuttamia metsiä maataloutta ja asutusta varten. Maailman tunnetuin koala lienee piirroshahmo Vili Vilperi.

The most chilled out koala we've ever seen – Symbio Wildlife Park

Publié par The Independent sur dimanche 18 décembre 2016