Lapsiperheiden joulurauha pelastettu! Vieno rentouttaa myös perheen pienimmät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyinen hektinen elämäntyyli jättää jälkensä aikuisten lisäksi myös lapsiin, sillä pelit, leikkikalut ja muut tekniset laitteet pitävät aktiivisuuden usein korkealla aamusta iltaan – myös jouluna. Nyt uusi kotimainen Vieno-verkkopalvelu tarjoaa rauhoittumisen hetkiä ammattilaisten tekemillä rentoutuksilla.

Vieno tarjoaa parhaillaan monille lapsiperheille varmasti tarpeellista lasten joulurentoutusta ilmaiseksi. Reilun vartin kestävä rentoutus on puettu tonttu Armas Himmelin tarinaksi, ja sen on tarkoitus rauhoittaa pikkuväki ja saada aikuisetkin hetkeksi pois kiireestä.

– Joulurauhan saavuttamiseksi on hyvä auttaa perheen vilkkaimpia rentoutumaan. Halusimme antaa jouluksi jotain merkityksellistä, ja mikä onkaan sen parempaa kuin aidosti rento joulumieli. Joulu on täynnä ihmeitä, mutta välillä ne ihmeet tuo mukanaan myös kiireitä. Vieno tarjoaa lahjan, joka tuo mukanaan joulurauhaa koko perheelle, Vienon Tiina Jokela kertoo.

Kuuntele lasten rentoutus tästä!

Vieno.fi-verkkopalvelussa on kuunneltavissa myös aikuisille suunnattuja rentoutuksia esimerkiksi rauhoittumiseen ja nukahtamiseen. Jatkossa rentoutuksia julkaistaan myös moniin muihin tarpeisiin. Jokainen voi jo nyt kokeilla rentoutuksia verkossa maksutta osoitteessa Vieno.fi.