Näyttelijälegenda Zsa Zsa Gabor on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijätär Zsa Zsa Gabor on kuollut. Hän menehtyi 99-vuotiaana kärsittyään pitkään erilaisista terveydellisistä ongelmista. Oman aikansa superjulkkis menehtyi TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan sydänkohtaukseen sunnuntaina.

Gabor kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi.

Muutama vuosi sitten Gaborin toinen jalka amputoitiin, koska siinä ollut kuolio oli vaarassa levitä. Hän itse ei huomannut jalkansa menettämisestä, koska aviopuoliso prinssi Frederic von Anhalt ei paljastanut naiselle totuutta. Zsa Zsa huomasi tulleensa amputoiduksi vasta puoli vuotta varsinaisen leikkauksen jälkeen, kun aviomies nosti hänet istumaan.

Aviomies salasi iäkkäältä vaimoltaan muitakin asioita. Mies ei muun muassa halunnut Zsa Zsan tietävän, että tämä oli letkuruokinnassa. Anhaltin mukaan entinen glamour-diiva olisi järkyttynyt kuullessaan totuuden. Viime vuosina aviomies järjesti vaimolleen syntymäpäiväjuhlia, mutta vieraita ei päästetty lainkaan huonokuntoisen Zsa Zsan huoneeseen.

Lähes 80 elokuvassa ja televisiosarjassa esiintynyt unkarilaissyntyinen Zsa Zsa Gabor tunnettiin näyttelijätöidensä lisäksi lukuisista avioliitoistaan. Hän oli yhdeksän kertaa naimisissa muiden muassa aatelisten, näyttelijöiden, liikemiesten ja miljonäärien kanssa. 1940-luvulla hän oli naimisissa Hilton-hotelliketjun perustajan Conrad Hiltonin – Paris Hiltonin isoisän – kanssa. Avioliitosta syntyi hänen ainoa lapsensa, Francesca Hilton.