Hiihtohississä näkyi jotain outoa – sitten lähempänä jokaisen leuka loksahti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laskettelukeskusten hiihtohissit voivat olla kokemattomille ja varomattomille vaarallisia paikkoja, varsinkin jos hissimatkan aikana ryhtyy puuhastelemaan jotain muuta kuin mitä on sallittu. Monet ovat muun muassa pudonneet hissistä ja jotkut myös hypänneet omasta tahdostaan.

Tiedossa ei ole kumpaan sarjaan tuore tapaus lukeutuu, mutta silminnäkijöille se tarjosi ainakin todella poikkeuksellisen näyn. Hiihtohissin alla nimittäin näytti ensin roikkuvan jotain outoa, ja lähempänä se paljastui hissistä pää alaspäin roikkuvaksi lumilautailijaksi.

Hissi pysäytettiin ja lautailijaa ryhdyttiin auttamaan. Muut luonnollisesti kaivoivat kännykkäkamerat esiin ja ikuistivat erikoisen tilanteen. Tarinalla oli lopulta onnellinen loppu.