Merenneitokoulu avattiin Kiinassa – nyt voit opiskella merenneidoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalainen ammattisukeltaja Dada Li perusti erikoisen opinahjon, jossa koulutetaan merenneitoja. Nainen on lapsesta saakka halunnut olla merenneito ja nykyisin hän kouluttaa samanhenkisiä ihmisiä toteuttamaan haaveensa.

– Rauhoitun, kun pääsen veteen eläinten kanssa uiskentelemaan. Vedessä voi liikkua todella monella eri tavalla ja matkia merenelävien tyylejä, Li kertoo Now This -sivuston haastattelussa.

Naista pyydettiin järjestämään merenneitoesitys kiinalaiseen yleisöakvaarioon. Sen jälkeen nainen on kouluttanut halukkaita merenneitomaisessa liikehdinnässä ja vedenalaisessa liikkumisessa. Merenneidot ovat oikeasti taruolentoja, jotka ovat tarinoiden mukaan vietelleet seiloreita. Ne ovat kalan pyrstöllä varustettuja ihmisiä.

Mermaid School At Chinese Aquarium

Good news! You can actually become a mermaid

Publié par NowThis sur samedi 17 décembre 2016