Nainen keräsi 8 vuotta vessapaperirullia – rakensi niiistä seinän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tyhjiä vessapaperirullia voi hyödyntää askartelussa, sytykkeinä tai pikkutavaran säilyttämisessä. Japanilainen nainen kokosi pahvisista hylsyistä seinän. Kuva on julkaistu Twitteriin.

RocketNews24-sivuston mukaan japanilaiselta naiselta meni vessapaperirullaseinän kokoamiseen yhteensä kahdeksan vuotta. Hän kokosi rullat siististi päällekkäin yhdelle sanitettitilan seinämälle. Urakka on saanut runsaasti arvostusta sosiaalisessa mediassa ja kuvasta on tykätty yli 9.000 kertaa.

Tyhjistä vessapaperirullista voi askarrella helposti koristeita ja koteloita. Niistä saa myös muokattua leluja esimerkiksi kissoille sujauttamalla hylsyn sisään kulkusen. Markkinoilla on myös vessapaperirullia, joiden tyhjä rulla hajoaa vedessä ja sen voi vetää pöntöstä alas.