Onko peppukuvassa Kylie vai Kim? Kardashianit osaavat esitellä takapuoliaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperheen kuopus, Kylie Jenner, on raivannut tietään superkuuluisuuksien kastiin jo muutaman vuoden ajan. Naisen lanseeraamat meikkisarjat on myyty usein loppuun ja hänen kuvansa niittävät miljoonia tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa. Kylien ulkonäköä on usein kuvailtu isosiskonsa Kim Kardashiania muistuttavaksi.

Nyt Kylie Jenner ilostuttaa Facebookin fanejaan erittäin kardashiamaisella otoksella, jossa naisen takapuoli nousee jälleen kerran pääosaan. Nopealla vilkaisulla voisi luulla, että kuvassa on hänen isompi siskonsa. Samaan aikaan kun perheessä painitaan ongelmissa niin Rob Kardashianin ja Blac Chynan taholla kuin Kim Kardashianin ja Kanye Westin leirissä, on Kylie päättänyt porskuttaa valokuvissa entiseen malliin.

Kylie Jenner edustanee monen mielestä nuorten naisten ihanneulkonäköä. Neitokainen on tiettävästi turvautunut kauneusleikkauksiin ja paksu lompakko auttaa kuntovalmentajien ja ravintoneuvojien palkkaamisessa. Osa faneista toivoo, että Kylie saisi oman realityohjelman yhdessä Tyga-poikaystävänsä kanssa. Pian kaikilla Kardashianeilla on oma nimikkosarjansa.

Publié par Kylie Jenner sur lundi 19 décembre 2016