Pete Parkkonen tihkuu seksiä videollaan – alastomana ja vartalo öljyttynä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Pete Parkkonen on kuluneen vuoden aikana noussut uudelleen radioiden soittolistojen kärkinimiin ja varsinkin nuorten naiskuuntelijoiden suosikiksi. 26-vuotiaan tähden tyyli on nyt enemmän kuin kohdallaan, minkä lisäksi uusi suomenkielinen moderni poppi on näyttänyt purevan kuulijoihin.

Pete Parkkonen julkaisi syksyllä Kohta Sataa -nimisen sinkun, jonka tarina kertoo melko suorasukaisesti kahden henkilön välisestä kemiasta ja intohimosta. Kappaleen sanoituksen miehinen ja itsevarma ote on saanut naiskuulijat sekaisin, ja vaikutusta tuntuisi vahvistavan nyt julkaistu musiikkivideo.

Pete Parkkonen julkaisi jo eilen hieman esimakua videostaan omalla Facebook-kanavallaan. Parkkonen kertoi videon yhteydessä: ”Huomenna annan Joululahjan ennakkoon!”. Viivi Huuskan ohjaamalla videolla Parkkonen on ilman paitaa ja hieroo lihaksikasta vartaloaan veden sataessa hänen päälleen. Nyt video on julkaistu.