Rihannan tyyli muuttui taas – ei ole tunnistaa blondina!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna osaa säväyttää aina näyttävällä tyylillään, jota monet muut naiset ympäri maailmaa alkavat heti kopioimaan. Rihanna on tuonut muotiin monia eri hiustyylejä, joista viimeisimmässä kaunotar laitatti itselleen rastat. Tämä villitys loppui kuitenkin nopeasti.

28-vuotias Rihanna poisti juuri rastalisäkkeensä, mutta päätti sen jälkeen edelleen jatkaa pitkillä mustilla hiuksilla. Nyt laulaja on kuitenkin muuttanut tyylinsä jälleen täysin päinvastaiseen suuntaan kun hän on esiintynyt ystävättäriensä Instagram-kuvissa vaalennetuissa ja puolipitkissä hiuksissa.

Rihannan ystävien julkaisemissa kuvissa artisti nähdään vaaleissa hiuksissa, jotka on kiharrettu loiville laineille beigen pipon alle. Monet julkkikset vaihtelevat hiustyylejään nykyään tiuhaan tahtiin aidolta näyttävien peruukkien avulla, minkä vuoksi uuden hiustyylin aitoudesta ei voidakaan vielä mennä täysin takuuseen. Kaunotar näyttää kuitenkin melko eri näköiseltä vaaleissa hiuksissaan.

Blessed&Thankful #4evaaevaaa

A photo posted by @mdollas11 on