Saara Aalto Helsingissä: ”En todellakaan tiennyt mitä tuleman pitää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajasensaatio Saara Aalto on parhaillaan Helsingissä järjestettävän lehdistötilaisuuden päätähtenä kertomassa kuulumisistaan medioiden edustajille. Samalla Aalto teki itsekin historiaa ensimmäisellä lehdistötilaisuudellaan.

– Tuntuu mahtavalta ja tosi absurdilta. Syyskuussa en todellakaan tiennyt mitä tuleman pitää, ja nyt mä olen täällä pitämässä mun ensimmäistä lehdistötilaisuutta. Tää on tosi jännää, Saara totesi heti tilaisuuden alussa.

Saara kommentoi tilaisuudessa myös sitä, että hän hallitsi X Factorin äänimääriä viimeiset viikot.

– Onhan se aivan uskomatonta. Silloin kun lähdin kilpailuun, niin ajattelin, että jos sieltä saisi hyviä kontakteja. En todellakaan ajatellut, että selviäisin loppuun saakka. En todellakaan. Ihan uskomatonta. Olen vaan todella kiitollinen, että brittiyleisö otti mut niin hyvin vastaan.

Aalto pääsi kilpailun aikana esiintymään Kylie Minoguen ja Adam Lambertin kanssa. Varsinkin Lambertin kanssa esiintyminen oli hänelle ikimuistoinen tilanne.

– En voi uskoa, että olen laulanut Adam Lambertin kanssa. Hän on ollut minulle jo vuosia se, jonka kanssa mä haluaisin laulaa, Saara kertoi.

Saara paljasti myös, että ohjelman kulisseissa hänen esiintymisiään hiottiin vielä aivan viimeiseen saakka, jolloin edes vielä kenraaliharjoituksissa kaikki ei ollut valmista.

– Mun esityksistä tosi moni oli sellainen, että kenraaliharjoituksissa mulla ei ollut edes kaikkia asuja vielä päällä, jolloin varsinainen lähetys oli vasta se, jossa kaikki oli kunnossa. Nyt se tuntuu upealta, että niin vedettiin.