Seurustelevan teiniparin yhdennäköisyys hämmentää – voisivat olla kaksoset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten sosiaalisiin suhteisiin on toisinaan liitetty myös ulkonäöllisiä seikkoja, kuten se, että koirat ja omistajat muistuttavat toisiaan ja tyttölapset etsivät aikuisena isänsä näköisiä miehiä. Joskus myös pariskunnat ovat kuin toistensa kopioita.

Nettikansa on friikannut nähdessään 17-vuotiaan pariskunnan yhteiskuvat. Yamily Vazquez ja Edgar Pareves ovat rakastavaisia, mutta samalla hyvin identtisen näköisiä. Massachusettsissa asuva teinipari on julkaissut yhteiskuvia nettiin.

BuzzFeedin mukaan osa netinkäyttäjistä on jopa kysynyt parilta, että ovatko he sukua toisilleen. Nuoret sydänkäpyset ovat ottaneet huomion huumorilla, eivätkä pidä toisiaan samannäköisinä. He kuitenkin myöntävät, että omaavat samankaltaisia piirteitä.