Äiti sairastui syöpään – meikkitaiteilija-tytär päätti yllättää hänet upeasti!

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meikkitaiteilija Nadina Ioanan äiti on taistellut syöpää vastaan kemoterapian avulla. Solunsalpaajalääkkeet ovat tehneet naisesta karvattoman ja kalpean. Nyt netissä leviää video, jolla näytetään syöpää sairastavan äidin muodonmuutos.

Yhtenä sytostaattien haittavaikutuksena on muun muassa hiustenlähtö, joka alkaa yleensä noin kuukauden kuluttua syöpähoitojen aloittamisesta. Meikkitaitelija Nadina Ioana näyttää Instagramissa ja Youtubessa mallia, kuinka hän ehostaa syöpähoidoissa muuttuneen äitinsä ulkonäköä. Video on julkaistu kaksi viikkoa sitten, ja sillä on yli 170.000 katselukertaa Youtubessa.

Nadina Ioanan äiti saa käsittelyssä meikkikerroksen lisäksi tekoripset ja peruukin. Peitesävyillä naisen kasvoille tulee väriä ja ulkonäkö viimeistellään säihkyvällä huulipunalla. Ioanan äidin ulkonäkö muuttuu täysin.

❤️ CLICK THE LINK IN BIO ❤️ . Products I used on my mom: 1. @urbandecaycosmetics : Naked Basics #palette – Naked2/Faint. 2. @makeupforeverofficial : 11 Foundation Palette – P6. 3. @nivea_es : Cellular anti-age #cream and @hadalabo_korea : #Hyaluronic Acid Lotion. 4. #Makeupforever : 11 #Foundation Palette – 5W + 6W. 5. @anastasiabeverlyhills : Moonchild Glow Kit – Pink Heart. 6. #Urbandecay : Vice 4 Palette – Framed/Bitter/Delete. 7. @lagirlcosmetics : Pro Conceal – Orange. 8. @mywunderbrow : Coverproof Foundation – Light. 9. Make Up Forever : 11 Foundation Palette – 8W. 10. @missha.official : Glam Silky Body Balm – Glittering Gold. 11. @rcmamakeup : No-color #Powder. 12. #AnastasiaBeverlyHills : #Contour Kit – Fawn. 13: @whoisshecosmetics : Lip Composite – Natalie. @allmodernmakeup @makeup_clips @videosfashions @hudabeauty @makegirlz #mua #makeup #makeuptransformation #beauty #fashion #strong #women #love #warrior #cancer #recovery #chemo #quimio #tutorial #transformation #mom #quimioterapia #siemprefuerte #iloveyou

A photo posted by Nadina Ioana (@nadina_ioana) on